Få et uforpligtende tilbud!

(Udfyld navn, telefon og en lille besked, så ringer vi dig op)​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Storkekrogen 7, Kr. Værløse

3500 Værløse

Mobil: 40 93 12 16

E-mail: th@thomsen.tdcadsl.dk

Tilbygning i træ

Tømrer- & Snedkermester Mikkel Thomsen tilbyder et stort katalog af forskellige tilbygninger i træ, som kan tilpasses jeres særlige ønsker og behov.

Uanset om det er en udestue, terrasse eller en tagetage, der skal udgøre hjemmets nye kvadratmeter, så er træ det oplagte materiale at bruge til arbejdet. Vi har specialiseret os i, at arbejde med mange forskellige træsorter og kan derfor rådgive og udføre tilbygningen til dit unikke ønske og behov.

Et træs styrke og alsidighed giver et væld af muligheder for særegne konstruktioner, der gør tilbygningen til en arkitektonisk nydelse i sig selv.

Tilbygning af udestue

Hos mange står tilbygning af udestue højt på listen over, ting man vil gøre ved sit hus.

Mulighederne er mange, når beslutningen først er taget og man nu skal finde ud af, størrelsen af udestuen, udsendende og integretionen af udstuen sammen med huset.

Hos Tømrer- & Snedkermester Mikkel Thomsen hjælper vi gerne med rådgivning, opførelse og integration af udestuen med huset, således at du får dit ønske opfyldt og får mest muligt ud af af din nye udestue, uanset om du har valgt en standard læsning, eller skal have bygget en mere unik løsning.

Tilbygning af terrasse

Der er mange muligheder til tilbygning af terrasse. Tømrer- & Snedkermester Mikkel Thomsen hjælper gerne fra start til slut vejledning, rådgivning samt selve opsætningen af den nye terrasse, uanset om terrassen skal være en overdækket terrasse, eller en terrasse med et unikt look.

Tilbygning af tagetage

Der kan være mange grunde for et behov for tilbygning af en ny tagetage, som oftest er det i forbindelse med et behøv for mere plads. Tilbygning af tagetagen, er som ofte lettere end en ny tilbygning til huset.

Tømrer- & Snedkermester Mikkel Thomsen kan hjælpe dig med, at finde den mest optimale løsning, der passer til dit behov ønske.

Kontakt os med jeres opgave, så leverer vi et uforpligtende tilbud.