Få et uforpligtende tilbud!

(Udfyld navn, telefon og en lille besked, så ringer vi dig op)​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Storkekrogen 7, Kr. Værløse

3500 Værløse

Mobil: 40 93 12 16

E-mail: th@thomsen.tdcadsl.dk

Døre og vinduer Værløse & omegn

Med tiden bliver døre og vinduer slidt, hvilket kan ses både rent fysisk og på varmeregningen, som vil vokse, når dørenes og vinduernes isolerende effekt forringes.
Tømrer og Snedkermester Mikkel Thomsen fra Værløse tilbyder alle former for vedligeholdelse og reparation af døre og vinduer, ligesom vi også sørge for udskiftning af samme i blandt andet Charlottenlund, Farum og Gentofte.

Er det tid til nye døre og vinduer?

Det kan være svært at vide, hvornår døre og vinduer er modne til en udskiftning eller renovering. Her stiller vi gerne vores faglighed til rådighed og vejleder dig omkring mulighederne.


Ender du med at beslutte dig for en udskiftning eller renovering af vinduerne og dørene, så rådgiver vi grundigt omkring, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når det nye skal tilpasses huset, og hvad der skal til, for at døre og vinduer holder sig pæne i mange år.

Vinduer, døre og tilbehør fra eget værksted

På vores værksted finder du et bredt udvalg af alt fra dørhåndtag til vinduesrammer, fra hængsler til dørkarme og fra tagvinduer til branddøre. Vi har det meste inden for rækkevidde og kan fremstille de særlige ønsker i løbet af få dage.
Ring til os på telefon 40 93 12 16 for et uforpligtende tilbud på døre og vinduer.