Få et uforpligtende tilbud!

(Udfyld navn, telefon og en lille besked, så ringer vi dig op)​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Storkekrogen 7, Kr. Værløse

3500 Værløse

Mobil: 40 93 12 16

E-mail: th@thomsen.tdcadsl.dk

reparation af Bindingsværk udføres professionelt

Et bindingsværk giver et hus eller en bygning et helt unikt udtryk, og hos Tømrer og Snedkermester Mikkel Thomsen har vi stor erfaring med reparation af bindingsværk.

Vi reparerer, renoverer og opfører nyt bindingsværk i alle træsorter, hvor eg, fyr og dogles gran er de mest almindelige, når det skal leve op til de gamle traditioner.

FREDET BYGNINGER og REPARATION af bindingsværk

Der findes i Danmark en del gamle bindingsværkbygninger, som er fredet af Arv og Kulturstyrelsen.
Renovering og reparation af bindingsværk på disse skal ske efter meget specifikke anvisninger for at bevare det oprindelige udseende, og her arbejder vi tæt sammen med Arv og Kulturstyrelsen samt arkitekter.

Et væld af muligheder

Brugen af bindingsværk er egnsbestemt og varierer meget i udtryk afhængigt af, hvor i landet du befinder dig. De forskellige træsorter og anvendelsesmuligheder betyder, at du kan få tilpasset dine særlige ønsker.


Tag en snak med os om det, og så hjælper vi dig til det rette. Vi holder til i Værløse, men vi kører også i byer som Farum, Charlottenlund og Gentofte. Fang os på telefon 40 93 12 16, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om reparation af bindingsværk.